مرجع مــدارکــ لازمـــ

مدارک لازم برای دریافت گواهینامه، پاسپورت، بیمه تامین اجتماعی، وام ازدواج و هر چیزی که فکرشو بکنی :)

جستجوی مدارک لازم برای ...

مطالب مرتبط با

"ویزای توریستی آلمان"

مدارک لازم برای درخواست ویزای توریستی آلمان

مدارک لازم برای درخواست ویزای توریستی آلمان شامل مدارک زیر می باشد: فرم درخواست ویزا،پرسشنامه ی حفاظتی امنیتی تکمیل شده و با امضاء،دوعددعکس جدید، رنگی، از چهره و سر فرد متقاضی، بدون هرگونه پوشش سر، زمینه روشن، در ابعاد 3.5 در 4.5 سانتی متر و بدون روتوش و تغییر. باید توجه داشت که چهره فرد متقاضی در این عکس باید 70 تا 80 درصد فضای عکس را دربرداشته باشد،پاسپورت بانضمام کپی تمام ویزاهای شنگن اخذ شده تا آن زمان و نیز کپی تمام مهرهای ورود و خروج، بر روی پاسپورت (های) قبلی و کنونی در 5 سال گذشته،اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه،اصل و کپی کارت ملی،کارت پایان خدمت، مدرک دال بر تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا مدرکی برا اثبات ثبت نام در سال آینده در مدرسه یا دانشگاه،مدرکی دال بر انگیزه ی سفر بانضمام برنامه ی مشخص،اصل و کپی مدارک شغلی،مدرک دال بر رزرو هتل یا وجود یک دعوت کننده دارای محل اقامت بانضمام تعهدنامه یا مدارک دال بر تمکن مالی فرد متقاضی (مثلاً گردش حساب سه ماه اخیر در یک بانک ایرانی و ترجمه ی آن به زبان انگلیسی با مهر بانک، کارت اعتباری بین المللی شخصی مثل ویزا کارت، مسترکارت و پرینت گردش حساب های آن ها)،مدرک بیمه پزشکی بین المللی و بیمه ی بازگشت به کشور معتبر: این بیمه نامه باید تا مبلغ 30000 یورو برای پوشش هزینه های پزشکی، درمان و موارد مربوطه در طول مدت اقامت تنظیم شده باشد،اصل و کپی بلیط رفت و برگشت هواپیما