مرجع مــدارکــ لازمـــ

مدارک لازم برای دریافت گواهینامه، پاسپورت، بیمه تامین اجتماعی، وام ازدواج و هر چیزی که فکرشو بکنی :)

جستجوی مدارک لازم برای ...

مطالب مرتبط با

"ویزای توریستی ایتالیا"

مدارک لازم برای درخواست ویزای توریستی ایتالیا

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی ایتالیا عبارتند از:فرم درخواست ویزای کوتاه مدت: در بخش بعدی به تشریح در مورد این مدرک و نحوه ی ارائه ی آن توضیح داده شده است. این فرم رایگان است و در دو شکل A3 و A4 ارائه شده است، دوعدد عکس جدید، رنگی، از چهره و سر فرد متقاضی، بدون هرگونه پوشش سر، زمینه روشن، در ابعاد 3.5 در 4.5 سانتی متر و بدون روتوش و تغییر. باید توجه داشت که چهره فرد متقاضی در این عکس باید 70 تا 80 درصد فضای عکس را دربرداشته باشد،پاسپورت بانضمام کپی تمام ویزاهای شنگن اخذ شده تا آن زمان و نیز کپی تمام مهرهای ورود و خروج، بر روی پاسپورت (های) قبلی و کنونی،اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه بانضمام ترجمه ی رسمی یا غیر رسمی آن به زبان ایتالیایی یا انگلیسی،اصل و کپی کارت ملی،کارت پایان خدمت، مدرک دال بر تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا مدرکی برا اثبات ثبت نام در سال آینده در مدرسه یا دانشگاه،